Rode Neuzen Dag

Sinds 2015 staat in gans Vlaanderen Rode Neuzen Dag op de kalender. Dat zal ook in 2021 zo zijn.  Dit jaar focust Rode Neuzen op lokale schoolprojecten die jongeren mentaal en fysiek sterker maken.

Op vrijdag 26 november willen we hier ook op onze school een speciale dag van maken.

In de dagen die voorafgaan zullen de leerkrachten in de klas de nodige aandacht besteden aan dit thema. Iedere klas doet dit volgens de mogelijkheden van de kinderen. Bij de kleuters kan men uiteraard niet op dezelfde manier werken als bij de oudere kinderen. Toch kunnen we bij elke leeftijdsgroep de nodige aandacht besteden aan welzijn, goed gevoel en veiligheid. We willen deze thema’s extra in de verf zetten. Het is onze bedoeling om de school in deze week langzaamaan letterlijk rood te zien kleuren.

Op vrijdag 26 november zouden we alle kinderen graag in het rood zien. Mogen we daarom vragen om jullie kind(eren) in rode kleuren of met een rood accent naar school te laten komen: een rode sjaal, een rood haarlint, een rode trui,… Er moet niets aangekocht worden. Wellicht heeft iedereen wel iets roods wat kan dienen. Het zou fijn zijn als we hiervoor op jullie medewerking kunnen rekenen!

image_pdfimage_print
Winkelwagen
Scroll naar boven